Свидетел със шокиращ разказ за нападението над медицинска сестра в 22 ДКЦ в София.

...
Свидетел със шокиращ разказ за нападението над медицинска сестра в 22 ДКЦ в София.
Коментари Харесай

Нападателят клал медицинската сестра пред очите на деца и пациенти

Свидетел със фрапантен роман за нападението над медицинска сестра в 22 ДКЦ в София. 62-годишната жена беше ранена с нож в понеделник следобяд от собствен непосредствен. Всичко това се случва пред очите на пациенти в коридора на поликлиниката, в това число и деца.

Очевидците описват, че всичко се е случило за момент. Нападателят минал спокоен през коридора, цялостен с пациенти, след което влезнал в солната стая, където работела и здравната сестра. 

В злощастния следобяд Радосвета Бъкличарова чака ред пред кабинета на персоналния си доктор в ДКЦ-то. Разказва, че 70-годишният нападател минал умерено около всички пациенти. Забелязала го обаче, тъй като носел ръкавици.

„ Това, което ми направи усещане, когато мъжът мина е,че носеше ръкавици ”, сподели Бъкличарова пред Нова телевизия.

След като влезнал в прилежащия кабинет, се чули крясъци: „ Помощ, пуснете ме ”.

„ Мъжът излезе с естествен ход, след него изтича жена от личния състав, която стартира да крещи: „ Хванете го този, той наръга жена с нож ”, добавя свидетелката.

 



Реагират трима мъже, които вършат ремонт в коридора. „ Тръгнаха след индивида да го гонят и малко по-късно, когато излязохме, видяхме, че начело, пред поликлиниката, на асфалта го бяха хванали ”, описа още Бъкличарова.

През това време Радосвета се пробва да търси помощ.

„ От вратата видях пръски кръв. Изтичах на горния етаж и там срещнах хора от личния състав. Търсеха някакъв доктор - не можаха да открият. Бях доста сюрпризирана, че от толкоз медицински лица в здравно заведение никой не слезе. Стори ми се ужасно дълго времето ”, съобщи свидетелката на жестокото нахлуване.

70-годишният мъж е арестуван за 72 часа. Минути преди да бъде отведен отхвърли да е направил каквото и да било.

Ранената здравна сестра към този момент е нормализирана. „ Пациентката беше с много изразена кръвозагуба, в шоково положение. Самото оръжие не е било дотам с величина, тъй че да провокира по-тежки пострадвания ”, разяснява доктор Петър Герзилов от Клиниката по хирургия в УМБАЛ „ Царица Йоанна ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР